Вимоги до підготовки макетів для друку на кур'єрських пакетах

Вимоги до підготовки макетів до друку на кур’єрських пакетах:

Друк зображення на кур’єрському пакеті здійснюється у трафаретний спосіб (шовкографія).

До друку приймаються файли у форматі ВЕКТОРНОЇ ГРАФІКІ наступних типів:

Adobe Illustrator (*.ai),

Encapsulated PostScript (*.eps),

Adobe Acrobat (*.pdf),

Corel Draw (*.cdr) до 20 версії,

Scalable Vector Graphics (*.svg).

Товщина ліній в макеті не повинна бути менша за 1 пункт (0,35 мм). Відстань між друкованими елементами (інверсія) має бути не менша за 0,5 мм.

Зображення на кур’єрському пакеті розміщується з врахуванням полів з усіх боків по 20 мм, що не можуть бути задруковані. Також при нанесенні зображення на зворотній бік пакету треба враховувати, що зверху він закривається клапаном. Тож відступ звідти буде складати 60 мм (висота клапана 40 мм + 20 мм поля). Габаритний розмір зображення не має перевищувати 300 мм. Також площа задрукованої поверхні не повинна перевищувати 50% від площі пакету. Друк на зворотньому боці кур’єрського пакету, що має кишеню, неможливий.

Всі шрифти мають бути конвертовані в лінії (товщина ліній шрифту також не повинна бути менша за 0,35 мм. Перевага надається шрифтам без засічок (некарбовані шрифти).

Макет не має містити прихованих або закритих об’єктів та шарів. За наявності декількох варіантів виконання логотипа або композиції в файлі, необхідно вказувати потрібний.

Кольори макета мають бути задані з палітри PANTONE Solid Coated v2. Відтінок фарби палітри PANTONE готової продукції може відрізнятися від визначеного у макеті. Це залежить від особливостей поверхні нанесення і товщини шару фарби. Тож для запобігання непорозумінь при відтворенні потрібного кольору, ми запрошуємо представників Замовника на початок друку для затвердження сигнального екземпляру продукції безпосередньо на виробництві. За такої потреби, прохання заздалегідь повідомити про це наших менеджерів.

Звертаємо Вашу увагу, що точний прорахунок вартості кур’єрського пакета з друком можливий тільки при наявності макету.

Схема розміщення вашого логотипу (зображення збільшуються):



Дата: 14.04.2020
Дата оновлення: 28.02.2023
БОРСА